Az Ange Milano Divatház az öltözékek és kiegészítők széles palettáját kínálja a Hölgyeknek és Uraknak egyaránt.
Fő mottónk: Minőséget és exkluzivitást kínálunk megfizethető áron
Üzleteink exkluzív outlet szalon formájában működnek, minőségi szolgáltatásokkal kiegészítve.

Fő célkitűzésünk, hogy maximálisan elégedett vásárlóink exkluzív törődésben részesüljenek, exkluzív környezetben.
Szalonjainkban elsősorban minőségi olasz ruhákat forgalmazunk, termékeink között megtalálhatóak az alkalmi öltözékek, öltönyök, hétköznapi öltözékek és kiegészítők is.

A nagy olasz divatházak designer termékeit outlet formájában tesszük elérhetővé vásárlóink számára. A drágább árfekvésű termékek mellett más olasz gyárak ruháit is kínáljuk, melyek a hétköznapi és alkalmi öltözékek fontos részeit képezik megfizethető árkategóriában, hisz a nagy brand nevek elég költségesek ahhoz, hogy ebből állítsuk össze a teljes gardrobunkat.

Másik fő irányvonalunk az egyedi tervezés és gyártás.Üzleteinkben saját márkájú termékeink is megtalálhatóak, melyek olasz alapanyagból készülnek és szintén olasz divatvonalat képviselnek. Fontos divíziónk, az egyedi tervezésen belül, a munkaruházat gyártás. Egyedi stílusú és kivitelezésű munkaruháinkat leginkább cégek, szállodák és intézmények részére készítjük, ahol elengedhetetlen az egész cég arculatának megfelelő, igényes megjelenés. De megrendelőink között megtalálhatóak éttermek, tánciskolák és különböző oktatási intézmények is. Különböző stílusban és alkalmakra kínálunk öltözékeket a kis méretektől a molett méretekig. Szalonjaink saját varrodával rendelkeznek, ahol lehetőség van a ruhák azonnali méretre igazítására, áttervezésére és az egyedi tervezések kivitelezésére is.

Ugye vannak olyan ismerősei, akiknek, bár külsejük átlagosnak mondható, megjelenésükkel mégis mindig sikert aratnak?

Üzleteinkben divattervező és stylist segíti az egyéni elképzeléseket megvalósítani az adott trendeknek megfelelően, öltöztetését színvilágához, méretarányaihoz igazítjuk.Célunk, hogy Önből is kihozhassuk a legtöbbet, stílusa és öltözködése a legprofibb legyen.

Saját öltözködési tanácsadójával felfedezheti saját stílusát, megismerheti a személyre szabott öltözködési praktikákat, trükköket, melyek a legjobb eredményt biztosítják a stílusos megjelenéshez. Tanácsokkal látjuk el mely alkalmakra miben illik megjelenni, és alapdarabjait hogyan fűszerezheti egy-két különleges, extravagáns kiegészítővel.
Az Ön számára legmegfelelőbb időpontban, kellemes környezetben egy profi csapat teszi élvezetessé a megújulást.

Egyeztessen időpontot telefonon (+36 30-291-2260) vagy e-mailen info@angemilano.hu, profi csapatunk várja Önt.